søndag 22. mai 2011

Jentehelg

Denne helga har familien vært delt. Andreas og Svein er i England på fotballtur, mens Karoline og jeg har jentehelg. Det er i Karolines eksamenstid, men siden hun kom opp i engelsk, og ble ferdig med det på torsdagen, hadde hun fri fredag.

Da benyttet vi sjansen til å rusle i Bogstadveien og Hegdehaugsveien for å se etter klær og annet til Karoline. Hun har bursdag til mandag, så da passet det fint å handle inn gaver. Lørdag var vi også ute på handel, men da var bla mat og annet som ble handlet inn. I dag har Karoline vært på danseøving, mens jeg har vært på kurs i å lage minijournal. (Blogger om det senere.)


I dag har Andreas og Svein vært på ManU-kamp i Manchester. De har hatt en dag i London og kom til Manchester i går. Var heldige og traff en lokal dame på toget, som inviterte dem hjem til mann og to barn. De ble guidet rundt i byen, fikk middag, Andreas spilte fotball og hoppet trampoline osv, så helt utrolig.
Men i dag kom nedturen. Firmaet som de hadde kjøpt billetter av, opererer med en ordning med å selge billetter og senere kjøpe dem... Ja, så fikk de ikke tak i nok billetter, og kansellerte ordren - i formiddag. Dermed måtte de få tak i svartebørsbilletter. Men heldigvis endte alt godt, kampen var vellykket, ManU får trofeet og det er feiring i byen. Nå må vi bare håpe firmaet refunderer pengene, de blir i allefall politianmeldt med hjelp av hotellet. Og så håper jeg de ikke får problemer med flyreisa hjemover pga vulkanutbruddet. Men alt ender sikkert godt til sist...

1 kommentar:

Anne N. sa...

Herlig med jentehelger :O)
Nydelige blomsterbilder.
Og endelig kan jeg skrive kommentarer igjen, har lastet ned ny nettleser.
Ha ei fin helg.
Klem, Anne:)