tirsdag 17. mai 2011

17. mai

Vi har hatt en strålende flott 17. mai-feiring i Oslo sentrum. Noen bildeinntrykk:

Svein og jeg dro alene til byen, Karoline var dratt avgårde med noen venninner, og Andreas skulle selvsagt gå i 17. mai-toget. I ventetiden før skolen til Andreas kom tok vi en rusletur opp til Slottsparken og ned igjen til Universitetsplassen.

Andreas vifter med flagget da han passerer oss. Dette er nest siste året i barnetoget, neste år skal han gå i flaggborgen.

Vi slappet av i Rådhus-trappa med is, brus og en pølse for Andreas. Karoline var sammen med oss en stund før hun dro videre avgårde med venninnene sine.


Vi fikk en turist til å knipse et bilde av familien sammen.


Hjemme igjen. Før Andreas tar bunaden av for å dra bort til lek og morro på 17. mai-arrangementet må han lukte på syrinene.

Nå har vi en pause her hjemme. Været er deilig, så terrassedøra står åpen, mens vi gjør i stand til senere i ettermiddag. Da kommer selvsagt Karoline hjem, og så venter vi familien til koldtbord og kaker. Ha en fortsatt flott og koselig 17. mai!

5 kommentarer:

Henriette sa...

Ser ut som en koslig 17 mai feiring så langt. Vi har vært i byen og sett på barnetoget,og skal snart avgårde for og se russetoget. Kos dere videre.

Synnøve Olava sa...

Gratulerer med dagen... :O)
Så flotte bilder, koselig bilde av dere alle på rådhustrappen... :O)

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

klem

Smykkas sa...

Flott 17.mai hos dere også. Sognebunaden er virkelig vakker. Selv har jeg Rogalandsbunad siden jeg er født og oppvokst i Haugesund. Du kan se den på bloggen min.

Klem

Hilde sa...

Så flotte 17. mai bilder!

Elin H. sa...

Så mange nydelige bunadsbilder :) skikkelig 17.mai stemning :)