onsdag 18. mai 2011

Regnet strømmer ned

Regnet strømmer ned, og heldigvis slapp vi unna det i går. Bare et par småskurer, men ingenting mens barnetoget var. Mesteparten av dagen var det flott vær, sol og varmt, helt perfekt bunadsvær. Legger ut et par bildemontasjer til fra resten av 17. mai-feiringen vår:

Karoline kom hjem ut på ettermiddagen etter en fin dag med venninnene. Da hadde det akkurat vært en liten småskur på hjemveien, så hun var småvåt i håret.

Søsteren min og kjæresten kom hjem til oss for koldbord og kaker etterpå. De er turglade, og hadde vært på skogstur sammen med mange andre inn til en skogsstue. Mange hadde til og med på seg bunader ute i skogen... Da vi kom hjem ble bunadene skiftet ut med sommerklær, bare Svein holdt stand og hadde bunaden på resten av kvelden.

Nå er det tilbake til hverdagen igjen. Karoline skal ha eksamen i engelsk i morgen, så det blir nok mye engelsk her utover kvelden.

3 kommentarer:

Marit sa...

Hyggelig feiring av 17. mai;)

Jorunn sa...

Så mange koselige bilder du har lagt ut. Jeg var såvidt innom sjømannskirken på 17. mai, ellers er det jo vanlig hverdag her.

Anne N. sa...

Åååå så himla koselig dere har det sammen, så herlig at dagen deres ble vellykket og god :O)
her hos meg er det også regn så det blir innearbeid, lagde en flott hatt igår, må rydde idag!
Ha ei super helg!
klem, Anne:)