lørdag 30. april 2011

Vellykket snelletreff

En travel snellehelg går mot slutten. I går var selve snelletreffdagen, og godt over 200 var samlet på Bristol til en lang og innholdsrik snelledag.
Det var fullstappet program med foredrag fra formiddagen til det var slutt, bare avbrutt av et par kaffepauser og en lunsj.

Tine Solheim var som vanlig raus til å dele og inspirere, Arne og Carlos var morsomst, og foreldrene til vesle Amanda som har gitt navn til Amanda-prosjektet rørte mest.

Hele dagen foregikk i konferansesalen, hvor det var utstillere som omkranset de drøyt 200 stolene. Selv om alt var interessant, blir det kanskje litt mye å fordøye, så noen og enhver ble slitne av å sitte så lenge og ta i mot over flere timer. Skulle kanskje ønsket litt mer fritid til snelleprat og mingling. Men vi gjorde så godt vi kunne i pausene, og strikkepinner og heklenåler gikk dagen gjennom.

En time etter slutt var det festmiddag. 70 deltok, hvorav knapt 65 sneller. Etter forrett og hovedrett, var det plutselig slutt, og arrangørene takket for seg og gikk. Vi var et øyeblikk litt rådville igjen i spisesalen, men sneller vet råd. Alle som ville dro opp til Edderkoppen som var treffsted i løpet av helga. Noen tok en sving innom Deli de Luca for å ordne oss desserten og kaffekoppen vi savnet, før vi havnet i lobbyen på Edderkoppen.
Rundt midnatt dro jeg hjem, og da var de fleste av snellene gått til sengs. En lang og vellykket dag var over.

Ingen kommentarer: