onsdag 13. april 2011

Håndarbeidstreff i byen

I dag har jeg vært i byen en del timer, og truffet seks håndarbeidsvenner. Eller egentlig har jeg vært på Museskritt-treff, for dette er damer som er medlem av trimgruppa Museskritt på Norge123.

Det ble både kos og hygge, men også litt tid til handling. Vi startet på Cafe Opus på Oslo S som vi gjerne pleier. Praktisk, siden vi kommer med buss, tog, flytog, og jeg med t-bane. Etter en lang prat, var noen blitt sultne, og vi fortsatt til Dolly Dimples før en liten handlerunde begynte.

Vi var innom både Mauds Garn og Panduro og noen klesbutikker. På slutten var vi en tur på Søstrene Grene også, hvor de har mye fint. Fikk kjøpt en del småtteri der, både bomullsgarn som tåler 60 grader som skal bli til kluter, og andre ting som er "kjekt å ha".

Været skifter daglig for tiden. Mandag var det strålende sommervær, i går var det grått og vått, og i dag kom vårfølelsen tilbake igjen.

3 kommentarer:

Henriette sa...

Jeg var såååååå nærme en Oslotur i dag,men så kom snelletreffet i slutten av måneden.Gjett om jeg gleder meg til det. :))

Kort og Søm sa...

Det hørtes hyggelig ut!
Må innom å titte på det garnet :O)
Klem Fredrikke

farmormor sa...

Det høres ikke ut som om dere har brukt museskritt i byen akkurat. Så moro med mange damer på tur. Det ble vel litt latter og tøys også vil jeg tro. Dere har rukket de viktigste butikkene!!!! Hilsen Heidi