lørdag 15. januar 2011

Under en paraply

Det har snødd i dag. Her til lands finner vi vel ikke akkurat fram paraplyen når det snør, men i vintagemotivene er det mange som er under en paraply.

Dette søte paret som finner ly under paraplyen er fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros.
Motivarket er Vintage Christmas - Snowy Wood fra Magnolia Ink og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro, snøkrystaller laget med Martha Stewart-punch og bling fra Vintage Attic Treasures.

Denne elegante lille damen som er på handel har pyntet seg både med en lekker kyse og en stilig paraply.
Motivet er fra Vintage klippeark fra Steffens Hobby Norge. Motivark er kjøpt på Nøstet mitt, men jeg mangler merke, kartong er fra Bazzill. Pynt er blonde fra Princess og blomst fra Storyteller. Kantene er skrapet og svampet med Distress Ink/Vintage Photo. Det siste gjelder alle kortene.

Litt mer bekymret ser disse to små ut. Men så går de og vasser i snøen også, og kanskje er det langt hjem.
Motivet er fra Vintage klippeark fra Panduro. Motivarket er Felicia fra 3ndypapir og kartong fra Bazzill. Eneste pynt er en blonde fra Princess.

På dette kortet er motivet det samme som det som er vist først i innlegget. Det får litt annet stil med motivark fra Winter Wonderland - Winter night fra Panduro og kartong fra Bazzill. Eneste pynt er en blonde fra Panduro.

Denne jenta har paraplyen bare i beredskap. Motivet er fra Vintage klippeark fra Scrapbookengros.
Motivarket er Vintage Christmas - Snowy Wood fra Magnolia Ink og kartong fra Bazzill. Pynt er blonde fra Panduro og snøkrystaller med bling.

---

Vi har vært på bytur i dag for litt handling til Karoline. Hun skal snart på skoleball, så da er det litt av hvert som trengs. Nå slapper vi av her hjemme, mens Svein er på handle- og henterunde før vi får besøk av Mamma og Pappa senere i kveld. Så nå skal jeg sette meg til med tekoppen og strikketøyet i godstolen og la roen sige inn. Fortsatt god helg!

2 kommentarer:

Smykkas sa...

Det er en fryd å se disse kortene. Har aldri reflektert over det med at paraply er å finne på så mange motiv.

Kos deg med strikkingen. Det skal jeg ta fatt på når jeg er ferdig med kommentarrunden.

Klem

Marit Johanne sa...

Du har virkelig laget mange flotte kort. Slike vintage motiv er så koselige. Og du setter det sammen til en vakker helhet. Den blondestripa gjør seg også veldig godt. Ha en fortsatt god søndag. Paraplyen kan visst trenges i dag, regn og trist vær ute. Skal en tur ut for trimmen og få litt frisk luft, men ellers skal jeg kose meg inne med strikking eller søm :)