søndag 2. januar 2011

Koselig nyttårshelg

En koselig og avslappende nyttårshelg går mot slutten. På selve Nyttårsaften hadde vi hele familien min på besøk til deilig kalkunmiddag.

Vi spiser kalkunmiddag stort sett bare på Nyttårsaften, og derfor ser vi alle fram til det. Andreas er spesielt glad i hasselbachpoteter, så det må være et av tilbehørene. I år fikk vi kalkunen litt tidligere inn i ovnen, så da Kongens nyttårstale kom var vi alt ferdig med spisingen. Vanligvis kommer den mellom to serveringer...

Før midnatt hadde vi diverse spill. Bla ble Andreas sin nye PS3-Move spill testet ut med stor innsats. Selvsagt ble det også en runde Ticket to ride, som har vært en familiesuksess hele jula. Kaker ble det også tid til, før vi gikk ut for stjerneskudd og rakettoppskyting. Må innrømme at det gikk litt vel villt for seg i gata vår i år, noen glemmer helt hensyn til nødvendig avstand til hus og ikke minst mennesker. Men vi fikk da ettertrykkelig markert inngangen til det nye året og ønsket hverandre alt godt for 2011 med både smell og sprudlende drikke (som egnet seg også for barn og eldre).

Mamma og Pappa overnattet til 1. nyttårsdag, og vi fikk med oss både Nyttårskonserten, hopprenn, litt mer spilling og restemiddag i løpet av gårsdagen.

Jeg har fått slappet av og strikket en del de siste dagene, og i dag har vi vært opptatt med å lage årskalendere på nett. Med alle bilder og minner, begynte vi å se framover i månedene som kommer, og ut fra planene vi alt har satser vi på at 2011 blir et flott år!

2 kommentarer:

Marion sa...

Godt nyttår!:)

Anita fra hjerterommet sa...

Koselige bilder:))

kjekt å høre at du liker smykkene jeg lager:))

Ha en kreativ uke videre Heidi:))