torsdag 27. januar 2011

OL-genser på nytt

I fjor på denne tiden strikket jeg OL-genser til Andreas. Den ble kjempefin, spesielt fordi jeg forandret litt på oppskriften så den ble nesten helt identisk med utøvergenserene. Da vinterutstyret skulle fram fant vi aldri denne genseren og en av luene som hørte til. Det har blitt lett og lett, men ingen genser. Til slutt måtte jeg resignere, og regne med at den har blitt mistet uten at vi har fanget det opp når det skjedde.

Da jeg var på Strikkedilla og kjøpte garn til Karolines hvite og rosa VM-genser kjøpte jeg garn for å strikke OL-genseren på nytt. Jeg likte genseren så godt, og Andreas har vært lei seg for at den har blitt borte, så han var glad da nytt garn ble kjøpt inn. Så nå strikker jeg på den og på Karolines samtidig. Men nå må jeg vel ta meg sammen og starte på monteringen til Andreas sin VM-genser. Han skal snart på leirskole og da skal genseren med. Det er litt morsommere å strikke enn å montere...

Forresten har de siste ukene, ja hele januar, vært veldig travle. Det blir liten tid til håndarbeid bortsett fra å sitte med strikketøyet sent på kvelden og i andre ledige stunder.

1 kommentar:

Elin sa...

Jeg og holder på med VM-genseren. Ja, 3 stk. faktisk. Men konkluderer med at disse vottebestillingene som kommer inn sørger for en begredelig progress... For VM er jo ikke så langt unna :O Uansett, flott genser da!

Pssst; Så mye fint du lager!!!