lørdag 14. januar 2012

Småpusling

Det har vært fint vær i dag, og resten av familien har vært på ski i Nordmarka hvor det er snø og vinterlige forhold. Jeg koste meg på loftet med musikk, te og småpusling med kortsakene. Ingen kort ble laget, men litt ordning i saker som har hopet seg opp. Akkurat nå sorterer jeg feks charms og får dem i små glidelåsposer.

Skulle punche opp noen snøkrystaller av de to Martha Stewart-punchene mine, og plutselig satt den store bom fast. Ikke til å rikke, og jeg ringte til Minne-hjørnet hvor jeg fikk kjøpt den brukt etter kursbruk. Fikk tipset å banke forsiktig på kanten, kanskje løsnet den da. Og etter noen forsøk åpnet den seg, og jeg fikk arkrestene løs. Det andre tipset var å forsøke og bruke den på aluminiumsfolie som kan fungere som sliping. Nå lar jeg den hvile, så håper jeg at det fikser saken senere. Hvis ikke, må jeg ta godt vare på de snøkrystallene jeg fikk punchet ut, for den har visst gått ut av produksjon.

Nå har det mørknet, men solnedgangen ga en brennende og vakker himmel. Har laget meg en ny tekopp, og tar en tur opp til kortsakene igjen. I kveld blir det tv-titting og strikking av klut. Faktisk en gul, gjelder å være tidlig ute med å tenke påske :)

1 kommentar:

Bea sa...

For en koselig dag du har hatt:)
bare synd med punchen din som streiket, håper du lykkes med å få den i orden igjen. Det er ingenting som å kunne sette seg ned i et nyryddet arbeidsrom å jobbe, rene boosten for inspirasjon og idèer! Ha ei fin helg.
:) Beate