tirsdag 17. januar 2012

Kort og Papir-gruppen

På forumet Norge123 er det en del privatdrevne håndarbeidsgrupper som supplement til Trådsnella. Sammen med noen andre kortglade damer driver jeg Kort og Papir-gruppen som ble startet i slutten av april i fjor.

I tillegg til å vise fram arbeidene våre i tråder, har vi Månedens tema, Utfordringer og noen ganger Kortskissen. For tiden har vi gående Månedens tema Vinter og Nytt år som går ut januar.
I dag har jeg åpnet Utfordring # 14 Si det med papir.


Temaet passet fint siden vi har fått en bok fra redaksjonen "Si det med papir" av Anne-Marte Waleur gitt ut av Cappelen Damm. Syntes bokens tittel passet flott til en utfordring nå når vi går mot februar, her kan man bidra med kort eller andre papirrelaterte ting ifm morsdag, valentinerdagen eller til andre anledninger hvor man vil si det med papir. Utfordringen går til og med 15. februar, bidrag legges inn i utfordringtråden, der kan man også lese mer info.

Vanligvis trekker vi kortgaver til et tilfeldig bidrag i en utfordring, og de siste kortgavene jeg sendte ut var ifm desemberutfordringene. Når vi sponser gaver selv er det små, koselige kortrelaterte ting, men ikke av stor verdi. Disse gavene inneholdt utstansete snøkrystaller, noen blomster og noen stempeltrykk.

Ingen kommentarer: