tirsdag 24. januar 2012

Fargerike kluter

Det har vært lite strikking og hekling fra meg i det nye året, men litt småplukk blir det da når jeg sitter i godstolen foran tv-skjermen. Kluter trenger man alltid, og på nyåret er man klar for noe fargerikt.

Jeg trenger å krympe garnlageret, og har mye ubrukt fra Hemmlig venn-gaver liggende. Helt tilbake til august 2010 fikk jeg en gave (bilde under) med bla to fargesterke nøster i Helårsgarn fra pt, og dem har jeg laget rillestrikkete kluter av. De ble gode og tykke, og det gikk kjapt å strikke. Fargene er litt sterke, men de minner meg om primulablomstene som mange har på kjøkkenbordet i januar.

Selv om intensjonen var å krympe garnlageret, var Svein innom Nøstet mitt på Storo i går. Der hadde de Helårsgarn, så nå er i jeg i gang med et håndhåndkle til kjøkkenet i knallrosa.

Jeg hadde et par nøster gul Mandarin petit liggende også, og de har jeg strikket kluter i vrangbordstrikk. Disse strikkes i dobbelt garn, og i bruk strekkes de ut. De ser stusselige ut på bildet, men fungerer veldig bra. Gult er alltid kult, og for en gang skyld er jeg tidlig ute med å tenke på påske...

3 kommentarer:

Connie sa...

Fine kluter i spreke farger :O)
Godt å ha.

Klem Conie

Muffin sa...

Ingen ting slår hjemmestrikkede kluter til kjøkkenet. Dine ble riktig så freshe!

Mayen sa...

Kluter er et must! Særlig de strikkede, og så kan man ha strikkingen liggende i veska når man går på besøk ;o)Får aldri nok!