lørdag 18. september 2010

Utstyr til kort

I dag har vi hatt handletur til Strømmen. Egentlig skulle vi ut til Foto Knudsen for at Karoline skulle kjøpe speilreflekskamera, men det ble bomtur. De hadde rotet med informasjonen, og dermed havnet vi hos konkurrenten Japan Photo. Og fikk topp service, og vi kom ut med kamera til Karoline, undervannskamera til Andreas og nytt objektiv til kameraet mitt.

Siden vi skulle ut til Strømmen, hadde jeg sjekket at de hadde kortbutikk. Og dermed ble det besøk i Bikuben. For en enorm og velutstyrt butikk! Bare synd vi hadde så alt for lite tid. Men vi fikk kjøpt ark til takkekort Karoline skal sende etter konfirmasjonen. Noen blonder og bånd. Og ark til høstlige kort. I tillegg kjøpte jeg et oppbevaringssystem til arkene, så nå blir det orden i det i alle fall.

I går hadde vi en koselig bursdagsfeiring, og i dag skulle vi på besøk til Pappa for å henge opp bilder og ordne med å få gavene på plass. Dessverre ble det et kort besøk for humøret var ikke på topp, sånt svinger veldig, og er umulig å vite på forhånd. Men bildene ble da hengt opp, og nå skal vi tilbringe kvelden foran tv-skjermen. Mamma er her, og etter litt brødmat blir det restekaker fra i går.

Ingen kommentarer: