onsdag 29. september 2010

Garnslanking

Det blir ikke så veldig mye håndarbeidstid nå i forhold til om sommeren, men om kveldene når jeg likevel ser på tv kommer strikketøyet fram. Egentlig har jeg ingen plan, men det slår meg likevel at jeg driver med en form for garnkrymping eller garnslanking. Kjært barn har mange navn.

Det er ingen innkjøpsstopp, men strengt tatt har jeg en god del garn, ja egentlig mengder, i diverse esker. Så når jeg skal starte på et nytt strikketøy går jeg på loftet og finner et nøste eller to. Og når et nøste er omgjort til ferdig strikketøy er det jo flatere og "mindre", så litt mindre plass tar det også. For en del havner nok tilbake i en annen eske, av typen "kjekt å ha liggende".

1 kommentar:

Quiltefia sa...

Hei!! Takk for hyggelige kommentarer!! Det er ganske mye du kan få ut av små skjorter!! Tenk så hyggelig minne quilt det vil bli!? Hvis du begynner nå, er det er kjempefin konfirmasjons gave når den tid kommer?? Jeg laga en 50 årsgave til en venn, og da måtte han gi meg noen skjorter uten å vite hva jeg skulle med dem. Det ble en veldig hyggelig og personlig gave.....Denne er det ikke så mye minner i, det er mer utrykket og det brukte stoffet. Jeg må innrømme at jeg kjøper mer garn inn, enn jeg klarer å bruke opp. Ha e fin dag!! Annekari:-)