torsdag 2. september 2010

Garn og pinner

Det har ikke vært mye strikking i den siste tiden. Men i kveld har jeg funnet fram garn og pinner, og har startet på et sokkepar. Det er jo snart helg, så da må det vel bli litt tid foran tv-skjermen, og da blir det vel en råd med å få strikket også.

Ellers har det vært mest jobb i dag, og litt leksehjelp. Det merkes at leksemengden har økt for Andreas, og bare det å motivere til å få gjort lekser framfor å forsvinne ut til vennene etter skoletid er en utfordring. Men når man har aktiviteter på kveldstid er det ikke lett å få satt av tid for å få gjort dem. Mange ganger tenker jeg på hvor mange timers arbeidsdag skolebarn og -ungdom har. Etter en lang skoledag har de ikke fri. Nesten ille egentlig, hvor stor del av døgnet som er fylt med plikter. Skulle ønsket det var mer fritid til lek, avslapning og morro. Mange velger bort organiserte aktiviteter rett og slett for å klare å få gjort leksene. Synes det er trist at man skal være nødt til å gjøre et slikt valg.

3 kommentarer:

Fru Fryd sa...

Helt enig med deg vedr. lekser.

Flott garn du har valgt til sokkene! God helg

Camillas romantiske hjem sa...

Jeg er i gang med neste strikke-prosjekt selv, en ull-jakke til minstemann. Deilig med mørke høstkvelder og et strikketøy!:) God helg! Klem:)

Smykkas sa...

Nydelige farger på garnet ditt. Når du først kommer i gang, så får du tingene fort unna har jeg forstått.

Stikk innom hos meg og se hva du kan få for en 50-lapp.

Klem fra Astrid