fredag 17. september 2010

Bakedag og feiring!

I dag har jeg bakt litt. Pappa har bursdag, og det er litt spesielt med hans første feiring på sykehjemmet. Men det er flott program, med både høsttakkefest i kapellet med barn som deltar og konsert etterpå. Og selvsagt kake på avdelingen. Kaker er noe av det han liker aller best, så det kan han nok ikke få nok av.

Egentlig skulle det feires her hjemme, men så insisterte jeg på at vi burde være hjemme hos Mamma. Han har ikke vært der siden han forlot hjemmet i slutten av mai, og det er viktig at han kommer tilbake og at det blir en koselig stund med familien.

Ostekake i hjerteform falt i smak hos familien da jeg bakte det til konfirmasjonen, så den står i kjøleskapet klar til og hvelves etterpå. Sukkerbrød er bakt, så nå skal det fylles med krem og jordbær. Og kransekake har vi masse av i fryseren etter konfirmasjonen. Stort mer trenger vi ikke, og så varmer vi noen kabonader som litt start før alt det søte.

Det har vært en nydelig høstdag i dag også. Må innrømme at stressnivået er litt høyt om dagen, så i stad ble det jammen smør av krempiskingen. Så fikk jeg prøvd det også, det er nemlig første gang jeg har glemt meg bort sånn.

3 kommentarer:

Smykkas sa...

Så omtenksom og snill du er mot dine foreldre. Jeg har jo fulgt med både i dette at din far fikk sykehjemsplass og alt du gjorde i den forbindelse, og nå lager du sannelig en flott bursdagsfeiring for han også.

Den hjerteformede kaken var ikke bare et syn for øyet, men jeg synes jeg kan kjenne smaken.

Her er det ihvertfall ikke fint høstvær, men når regnet bøtter ned er det godt å ha masse innekativiteter.

Lykke til med feiringen.

Klem fra Astrid

Jorunn sa...

Guri, den kaken så lekker ut..! Er det gele du har på toppen?
Gratulerer med din far, og håper han vil trives fremover på Solvang.

Therese sa...

Den så bare fantastisk ut!! :-)
Kos dere med feiring, og riktig god helg.