onsdag 2. mars 2011

Travle dager

Det er travle dager denne uka. Ja, egentlig er det stort sett travelt, bortsett fra i forrige uke da det var ferie. Men dagene forsvant da også, uten at det ble den store avslappingen.

Håndarbeidsmessig kommer strikketøyet fram når jeg slår meg ned foran tven. Kanskje blir det litt i kveld, og så får jeg vel med meg innspurten i sprintstafetten. Men da spørs det om jeg skal satse på mønsterstrikk...

VM-genseren til Karoline nærmer seg slutten. Det gjør jo VM, så den ble ikke ferdig i tide. Hun håper den blir klar til Norefjell-tur med skolen til fredag. Håper jeg rekker det.

I dag blir det sjonglering mellom jobbing og organisasjonsarbeid. Begge deler haster, og timene til deltidsjobben renner fort ut når det er mye som skal gjøres. Karoline kom nettopp hjem, og skal opp i tysk prøvemuntlig i morgen. Hun ville også gjerne ha hjelp. Og tysk er ikke min sterke side...

I går kveld var det klulbbkveld med nesten 30 unger til stede. De var høyt og lavt, det ble spilt bordtennis, laget fastelavnsris og spist fastelavnsboller. Litt kaos, men morro likevel! Får mer energi av så mange glade og høylytte barn, enn å bli sliten. Heldigvis :)

5 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Ja, det er jo greit å ha noko å fylla dagane med, men det kan jo vere grenser ;)
Her byrjar vinterferien neste veke, og me gler oss til det..
Lukka til med alle prosjekt, både jobb og fritid ;)
Siri

carina sa...

kjempefin genser! hadde jeg bare kunnet strikke..ser utrolig vanskelig ut!

lena sa...

Det blir en utrolig flott genser! Fine farger som er valgt:)

Smykkas sa...

Jeg synes det er beundringsverdig alt det du får gjort. Fargene på VM genseren er virkelig lekre.

Mønsterstrikk er ikke særlig lurt når det er spennende ting på gang på TV, så jeg velger enkel strikking.

Klem

cille sa...

Wow! så flott genseren blir! Selv kommer jeg visst aldri i gang med litt større prosjekter...det var visst før i tiden det!
Klem Cille