søndag 13. mars 2011

Første gang hos Stoff & Stil

For en del uker siden reagerte jeg på et blogginnlegg med stor glede: Hos Quiltefia kunne jeg lese at Stoff & Stil hadde åpnet utsalg i Oslo. Og endelig, i går var jeg der for første gang.


Mengder med stoffer, voksduker, blonder, bånd, syutstyr, mønstre, garn - ja, det meste man kan begjære. Og bare en liten kjøretur unna. Det ble bare en liten handel denne gangen, fordi jeg regner med at det blir flere besøk. Bildene av glidelåsene skyldes at dette er en av tingene jeg har lest om Stoff & Stil tidligere. Samme pris, uansett lengde for glidelåsen. 9,95 for stykket, veldig billig, og nå skal jeg kjøpe lange glidelåser som egner seg til sydde punger, og som senere klippes til.

Hadde med Mamma også dit, og hun gledet seg bla over å finne bendelbånd i store ruller der, attpåtil i to bredder. Ikke alt det er så lett å finne av syutstyr lenger, men her hadde de det meste. Er SÅ glad for at Oslo har fått Stoff & Stil!

6 kommentarer:

Sylke Feldhusen sa...

Det er mye bra å finne hos Stoff og Stil, har selv kjøpt glidelåser der som jeg har liggende ;)

Sisselshverdag sa...

Så flink du var som kjøpte bare litt, jeg greide ikke det ;) Superfin butikk, skal garantert tilbake jeg også. Det er bare 40 minutt å kjøre, jippi:D

Ha en flott uke :D

Mayen sa...

Heldig e du som hadde mulighet til å stikke innom butikken;o) Hadde nok blitt kvitt endel penger hvis det var meg. Idag har æ vært innom hjemmesidene deres og bestilt utstyr, havna der mens æ googla etter Mummi stoff rundt omkring i norden(som æ ikkje fant..), og dermed shoppa æ litt andre ting istedenfor;o)

Anne N. sa...

Åååå så heldig dere er :o)
Skulle ønske Oslo lå i Tromsø, hihi, for da skulle jeg shoppet myyyye stoffer!
Nyt-nyt!
Klem, Anne:)

Ingrid sa...

Jeg har ennå ikke våget meg innom der...tror det ville blitt for mange fristelser, hehe. Mannen blir var forresten med å rigge opp hele butikken der.

Jorunn Pedersen sa...

Så spennende med Stoff & Stil i Oslo da!