torsdag 25. juli 2013

Strålende hyttedager

Det er noen dager siden vi kom hjem fra hytta, og her er omsider noen bilder fra de siste dagene vi hadde der. Vi har vært kjempeheldige med været på ferien vår, og vi hadde sjeldent flotte dager inne på hytta.
Torsdag morgen dro Karoline med bussen hjemover for å jobbe. Hun har begynt på Økonomisko i begynnelsen av juli, og har jobbet mye. Helt greit synes hun, så blir det godt med penger for henne framover. Litt ut på torsdagen kjørte Svein Andreas inn til Vennesla for at han skulle være sammen med fetrene og overnatte der.


Torsdagen ble derfor rolig med "bare" Svein og meg på hytta. Det var temmelig varmt i sola, og skyggeplassene er få, men heldigvis stilnet vindet så vi kunne ha parasoll oppe. Fredag formiddag kom guttene inn med båt, og de holdt seg aktivisert med fisking, båtkjøring og Andreas fikk seg en tur i "ringen" igjen.


Dette ble dagen for familiesamling, selv om mange manglet. Geir og Merethe kom inn med Sveins mor, Hildur. Det hadde vært kjølig i vannet tidligere i uka, og det var det også tidlig på dagen. Men i løpet av få timer gikk badetemperaturen opp fra 16 til 20 grader, og da måtte vi alle uti. Riktig deilig, og heldigvis holdt brennmanetene seg unna også.


Crocket er en av de store hytteaktivitetene, så det måtte til før det store grillmåltidet. Nydelig mat, og skikkelig sommerstemning med Sveins tzatziki og greske salat som tilbehør.


Benjamin og Filip overnattet til lørdagen, men måtte dra litt ut på dagen. Det var skikkelig varmt, så en båttur kjølte ned. Svein og Andreas fikk litt pir og annen fisk i starten av uka, men nå var det bare maneter som kom på kroken.


Vi kunne ha blitt på hytta til onsdagen, og været var jo topp. Men vi valgte å dra hjemover søndag ettermiddag. Så spørs det om vi får en like fin hyttesommer neste år, i år var den sjelden fin!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Dette ser jammen koselig ut, takk for titten av mange fine bilder :-)
Fin dag..

Quiltefia sa...

Hyggelige sommerdager!! AnneKari:-)