onsdag 17. juli 2013

Hytteliv

Nå er vi i gang med årets Sørlandsferie. Vi kom inn på hytta søndag kveld, og har hatt noen solrike og flotte dager. Her kommer et lite knippe bilder.


Mandag kom fetrene Benjamin og Filip inn for noen timer, og vi hadde en tur til Vennesla til Sveins foreldre som hadde bryllupsdag. Om kvelden ble det en liten fisketur for Andreas og Svein, som ga en pir og lyr.


Tirsdag hadde vi en liten båttur før vi fikk besøk av et vennepar med barn. Siden de ikke er så glad i å ha bilder ute på nett er det bare bilder av oss, men vi har hatt det kjempekoselig sammen. Det ble selvsagt fisketur, og denne gangen kunne Andreas tre syv pir og en hvilling på hendene. Dessverre mistet Svein en stor torsk Andreas hadde fått på kroken.


Jeg slapper av med strikking innimellom. Det kan til tider være ganske så varmt i sola, så da er det å få satt seg i en av skyggeplassene. Det har ikke blitt så mye bading, badevannet er ikke så varmt, og det er ganske mye maneter. Men Andreas har likevel badet mye, og fått seg en tur i "ringen" etter båten.

I morgen tidlig drar Karoline hjemover med ekspressbussen. Hun skal jobbe i dagene framover, så da blir sikkert Myrtel glad for å få henne hjem. Vi andre blir en del dager til, og satser på at været holder seg!

Ingen kommentarer: