mandag 4. juni 2012

Ny håndarbeidsstol

Jeg elsker å sitte ute i hagen med et håndarbeid, og da er jeg litt kritisk i forhold til hva slags stol jeg vil sitte i. Det er viktig at den er litt lav, dvs at jeg får følelsen av kontakt med gresset... Jeg vil gjerne ha støtte for hodet, og armlenene må ikke være i veien for arbeidet med heklenål eller strikkepinner.

 

Forrige helg fant jeg denne på IKEA i en slags plastfletting, som tålte å stå ute i all slags vær. I tillegg hadde den en smart liten krakk til bena. Litt retro i stilen, og lett var den også, så da var det ikke så mye å lure på. Stol og krakk heter Högsten, kostet totalt 1.000 kr, og du finner stolen her.


Stolen kan med fordel freshes opp med et teppe, puter eller annet. I første omgang passet fjorårets hekleteppe fint, og da ble det litt mykere å sitte også.


Det har ikke vært utesitting i dag, men jeg har bevilget meg en stund i kortkroken. Moren min har bursdag, og hun elsker liljekonvall. Har derfor laget et liljekonvallkort - som jeg viser fram en av de nærmeste dagene.

5 kommentarer:

Birgitte sa...

Den stolen så da veldig praktisk ut:) Veldig kjekt når man finner akkurat det man er ute etter. Det heklateppet ditt var nydelig og sommerlig:) Passet perfekt til den nye stolen:)

Marit sa...

Gratulerer med ny fin stol. Den så god ut.
Gratulerer og med din mamma.
Håper dere får en fin dag.

Groskro sa...

Fin stol, med et kjempefint teppe :-)

Kikkitull sa...

Herlig teppe, stolen ser herlig ut!

Swissie sa...

Så kjekt at du fant en stol som du trives med. Og med teppet er den jo helt herlig.
Ønsker deg mange fine håndarbeidstimer der!