søndag 17. juni 2012

Drømmejobb hos Nøstet Mitt :)

I dag har jeg en riktig gladnyhet å fortelle. Jeg har fått drømmejobb hos Nøstet Mitt, og skal jobbe tilknyttet en eller flere av de tre garnbutikkene de har på sentrene på Lambertseter, Storo og Tveita. Jeg gleder meg utrolig mye, og vet jeg har en inspirerende og spennende tid foran meg.

 

Det er en hel evighet siden jeg har vært "ute" i arbeidslivet. I alle år vi har hatt unger har jeg vært hjemme, og de siste tre årene har jeg hatt hjemmekontor med en deltidsjobb. Nå blir det jobbing på dager, kvelder og lørdager, og jeg kommer til å ha en utrolig flott arbeidsplass, og møte masse hyggelige, kreative og håndarbeidsglade kunder.

Jeg kommer antakeligvis ikke til å jobbe for fullt før i august/september, men regner med at det blir noen vakter i løpet av sommeren. I går hadde jeg en opplæringsdag på Storo med Anne Grethe som eier Nøstet Mitt, og timene gikk kjapt blant hyllemeter med det herligste garn og mange koselige damer, menn og unger som var innom butikken.

Med de tre butikkene er Nøstet Mitt størst på garn i Oslo, de har fantastisk utvalg, og mer blir det. Det skjer nemlig spennende ting i starten av høsten som dere sikkert kommer til å høre om. En ting som er spesielt for Nøstet Mitt er at Anne Grethe velger å ta inn samtlige farger for alle garnsorter som butikken har, det synes jeg er unikt. De fleste av Tine Solheims modeller fra MbyM-magasinet er vist i butikkene, eller i utstillinger på sentrene, som sommerklærne i bestemorsruter som er med i bildemontasjen.

Jeg kommer nok til å komme med både reklame og informasjoner/nyheter framover, og enda mer når jeg er i jobb. Litt reklame i første omgang er hjemmesiden til Nøstet Mitt - www.nostetmitt.no, og fb-gruppen Nøstet Mitt - Din garn og hobbybutikk i Oslo. Anbefaler selvsagt alle til å bli medlem av fb-gruppen :)

Det er 50% på alt fra Panduro for tiden i alle tre butikkene, så du kan kjøpe både mønsterpapir, stempler og annet til korthobbyen og hobby generelt rimelig. Det var godt utvalg da jeg var på Storo i går :) Registrerte også at Freddy fraktet over masse deilig garn fra Rowan ++ som var nedsatt til Tveita :)

6 kommentarer:

Tinas sa...

Gratulerer med drømmejobben:)

Brit sa...

Virkelig en dreamjobb:) Gratulere så masse og lykke til. Gleder meg til å lese om spennende ting som skjer!!

Quiltefia sa...

Hei!! Gratulerer!! Enig i at det må være en drømmejobb for oss garnglade!! Spennede!! Jeg drar innom Tveita innimellom, de har godt utvalg. Lykke til!! AnneK:-)

Line Kristine sa...

Gratulerer så mye med drømmejobben! Den må jo bare være midt i blinken for deg :)

Kort og Søm sa...

Gratulerer med ny jobb, det blir spennende.
Og for en fin jobb med alt det garnet da :O)

Nina sa...

Gratulerer så masse. Kan garantere for hyggelig medarbeidere. Jeg jobber litt på Lambertseter for å få listene til å gå opp og koser meg like mye hver gang.

Ønsker deg en hyggelig sommer videre