torsdag 29. mars 2012

Lærerike kurskvelder med Prima hos Bikuben

Mandag og tirsdag i denne uka var Karoline og jeg på to kurs med Prima-jentene hos Bikuben. Sharon Laakkonen og Cari Fennell har reist rundt i mars på Prima's Spring Euro Tour, og denne uka var det Norges og Bikubens tur. Sharon og Cari var to sprudlende, blide og utrolig kreative damer som det var morsomt å gå på kurs med!

Mandag var vi på Songbird Mini Album-kurs med Sharon, og bildet under viser prosjektet vi laget (Sharons kursmodell).

Vi tok utgangspunkt i et canvasalbum og Songbird Collection fra Prima. Det var mye å "henge med på", så jeg var heldig som hadde Cari ved siden av meg, og hun hjalp meg med en del av kuttingen så jeg igjen kunne hjelpe Karoline.

Det var mulig å sitte igjen litt utover kvelden, for å pynte albumet med blomster, blader og annet stæsj, men vi var slitne så vi dro hjem.

Albumsidene våre er mao ferdige, men skal pyntes, og vi har masse lekre blomster og annet stæsj som skal brukes.

Tirsdagen kolliderte kursene med klubbkveld hvor jeg er leder, og ungene skulle lage påskepynt og påskekort, så jeg kunne ikke svikte dem. Men vi valgte å skyve klubbkvelden fram med en time, så Karoline og jeg kunne dra rett til kurs etterpå. Dessverre kunne jeg ikke få med meg det spennende kurset til Sharon, Mixed Media Album, men jeg valgte å kjøpe kurspakken. Der underviste Sharon i masse teknikker, men jeg har forklaringen og kan kontakte henne hvis det er noe jeg lurer på.

Cari hadde kurset Nature's Garden Mini Album (bildene over er hennes kursmodell), og her startet vi med all kuttingen først, før montering og pyntingen startet. Vi brukte et album med sider i akryl og canvas på chipboard, og ark fra Nature Garden og Almanac-kolleksjonene.

I løpet av kurset ble de fleste sidene ferdige også med pynt, kun et par gjenstår, og det blir noe Karoline og jeg skal kose oss med senere. Masse lekre materialer er igjen her også, og så langt kom jeg:

Det var koselig at Karoline og jeg kunne gå sammen på kurset, og Sharon og Cari var utrolig koselige. Kommer til å følge dem videre, bla gjennom Prima-bloggen som Sharon er ansvarlig for.

Etter disse kursene skulle jeg gjerne laget flere minialbum med utgangspunkt i Primas flotte albumsider i canvas, men dessverre har ikke Bikuben tatt dem inn. Må på jakt i nettbutikkene her til lands for å se om andre har dem, ellers må jeg sjekke utenlands. Skulle gjerne fått tak i en del av de samme chipboardene, blomster og blader vi fikk i kurspakkene også - det var så mye lekkert :)

Ingen kommentarer: