fredag 23. mars 2012

Andreas tenåring

I dag fyller Andreas 13 år, og blir tenåring. Utrolig hvor fort åra går! Det merkes at ungene har blitt store og selvstendige, det blir mer tid for seg selv, selv om vi bruker mye tid på aktiviteter - først og fremst med Andreas. Karoline driver på med sitt, så der er det mer kjøreoppdrag til og fra når det blir sent.

I dag blir det familiefeiring, og vi drar først til sykehjemmet, så får vi se hvordan formen er. Tror kanskje vi tar feiringen med ham der. Etterpå skal vi spise sushi her hjemme, og med kun én kake, mer ville han ikke ha. I morgen er det vennefeiring som står for tur, og det tar vi lettvint med besøk hos bowling og Peppe's, og noen til overnatting etterpå. Ikke så mye forberedelser det, på den måten merkes det også forskjell på alderen, når jeg tenker tilbake på alle barnebursdagene her hjemme med baking i bøtter og spann.

I fjor fikk Andreas fotballtur til ManU-kamp med Svein i gave, og da var lykken stor. Han får ferie i gave i år også, men ikke av oss denne gangen, og han gleder seg til Paristur med Karoline og tante. Tror likevel han synes det er mest stas å endelig ha blitt tenåring :) Her er det nydelig vær, så tipper at en del av dagen blir feiret utendørs :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

play your favorite [url=http://www.bestpokiesonline.com/]online pokies[/url] and enjoy the Australian Casino experience with more than 300 type of Pokie games

Quiltefia sa...

Hei!! Takk for hyggelige kommentarer i det siste!! Det er både deilig og litt trist at barna blir større!! Men vanskelig å unngå. :-) Ha en fin søndag!! Annekari