lørdag 25. juni 2016

Sommerstrikketøy

Vanligvis strikker jeg kluter om sommeren. Det blir sikkert noen kluter i løpet av sommeren i år også, men jeg satser på strikking av ulike sommertopper til meg selv.


Jeg har kjøpt et fargerikt skjørt fra Tulip & Tatamo med fisker som har inspirert meg til å strikke ulike topper til. Her er jeg i gang med en topp i turkis Mandarin Petit.

3 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, det er fint med litt enklere ting om sommeren, og derfor har jeg lagt fra meg broderiet til min sønns bunadskjorte, der jeg må bruke forstørrelsesbriller for å se! Ang. havskum-mønsteret, så har jeg ikke kommet til avslutningen ennå, derfor vet jeg ikke hvordan mønsteret vil bli. Men jeg ser vel for meg at det blir rettere der enn på starten. Og, gammeldagse sykkelkurver får du bl.a. tak i hos sykkelpikene.no og bikester.no! Ønsker deg en god sommer med mye hyggelig strikking! Klem Cathrine :-)

Brit Vie sa...

Deilig farge og nydelig mønster,blir sikkert flott på:) Siden det har vært ganske så lite blogging og lesing av andres blogging, ser jeg at du har fylt 50 siden sist. Samme årgang meg og deg med andre ord. GRATULERE SÅ MAGSSE!! Og GOD SOMMER TIL DEG!

Kort og Søm sa...

Den blir fin :)
Det var et morsomt trykk på skjørtet ditt!

God sommer!