lørdag 15. mars 2014

Vårfølelser

Det er en god stund siden siste blogging, starten på året ble travel med mye skolearbeid de første ukene, så da ble det ikke særlig tid og overskudd til håndarbeid heller. Nå har vinteren sluppet taket her sør, og våren har gjort sin anmarsj. Er i praksis nå, så da blir det barnehagejobbing hver dag, og det er deilig å være ute med blå himmel, sol og litt vårvarme. Får satse på at det bare går en vei, og at vi har fått årets dose med snø, slaps og kuldegrader.

I dag har jeg tatt årets første utebilder av håndarbeid. Riktignok er det kjempelenge siden teppet ble ferdig, jeg heklet det ferdig i fjor sommer, men det ble liggende i en kasse, så til jul ble det julegave til Myrtel.


Teppet er et skikkelig restegarnteppe, her er det brukt diverse kvaliteter av babyullgarn, og jeg har heklet med nr 4 for å få det litt luftig. Opprinnelig var det tenkt som et babyteppe, så hvis jeg visste Myrtel skulle ha det, hadde jeg kanskje valgt en mindre heklekrok.


Synes det er kjekt å hekle lappetepper med én stor bestemorsrute, da er teppet ferdig når man avslutter, ingen monteringsjobb står igjen.


Myrtel liker teppet sitt, og hun har dette på utsiktsplassen ved stuevinduet hvor hun kan følge med på at som skjer utenfor. Hun setter også pris på at våren har kommet!

Ingen kommentarer: