fredag 3. mai 2013

Amandatreff og Snelletreff

I løpet av knappe to uker har det blitt fire strikketreff på meg. Først snelletreff på Hennes Fritid, deretter Gjøvik-treffet, på mandag var jeg på Amanda-treff på Egon og i går var det nytt snelletreff igjen.
De siste par månedene har det gått mye i småarbeider til Amanda-prosjektet, noe for å tømme garnlageret av babyull, og noe med nyinnkjøpt garn. På de siste treffene har jeg hatt med meg et rillestrikket babyteppe, og hekling av litt større bestemorruter. Kjekke arbeider som egner seg å holde på med mens man skravler på treff.


Jeg deltok på Amanda-treffet for første gang på mandag, men satser på å gå på flere framover. Det arrangeres ca annenhver uke på Egon på Byporten v/Oslo S hvor Amanda-gjengen har et fast hjørne i 3. etg. Det var trivelig å treffe Tove Fevang igjen, og som vanlig ble jeg kjent med masse koselige damer. Tove står ansvarlig for treffene og inviterer via Amanda-prosjekt-gruppa på Facebook. Det er også en gruppe for Amanda-prosjektet for Oslo, dvs Rikshospitalet og Ullevål på fb, akkurat som de fleste sykehusene/områdene i Amanda-prosjektet har egne grupper.


I går ble det som sagt et snelletreff på meg. Denne gangen traff jeg gamle kjente på La Baguette på Oslo S. Som alltid var det kjempekoselig!

2 kommentarer:

Mor og datter sa...

Så utrolig flink du er!!:-)

Kort og Søm sa...

Så hyggelig med sånne treff :O)
God lørdag!