søndag 28. april 2013

Gjøviktreffet

I går sto jeg grytidlig opp for å ta toget til Gjøvik kl syv. Dagen var kommet for Gjøviktreffet i regi av Strikkekafeens venner på Fb. Vel framme fortet jeg meg til en drosje, og kom til trefflokalet, Losje Vårsol, som var nesten helt fullt. Fant meg en plass i indre sirkel ved bla Marit og Elin, og litt senere kom Kirsten Eva.


Etter velkomstord (som jeg gikk glipp av) og allsang, var det viktigste prating, strikking og hekling. Skal si praten gikk livlig! Lurte noen ganger på hvor mange samtaler som foregikk mellom de 60 damene i lokalet, det summet iallefall skikkelig. Maja hadde opplæring med hakking før deilig koldtbord. 


Sola skinte ute, så noen satt ute og priste våren. Vi tok oss alle sammen en tur ut for felles gruppebilde som vissnok kommer i Familien. En del tok også turen inn til sentrum for å besøke butikken Lykke. Kjempefin butikk som både fristet med mange tilbud, i tillegg til 20% for treffdeltakerne.


Elins geriljaheklete stol gjorde stor suksess under treffet, og var vel dagens mest fotograferte. På ettermiddagen hadde vi en fin økt om plantefarging av garn ved Randi Nordal. Etter en lang strikkedag med mye stillesitting merket jeg det i ryggen, og tror nok kanskje det var en del slitne damer. Uansett ble det oppbrudd før syv, så jeg bestemte meg for å ta et tidligere tog hjemover. Elin var snill og kjørte meg til stasjonen, og mens Hadelandsåsene passerte utenfor togvinduet slappet jeg av med strikketøyet. En riktig trivelig dag ble det, det er alltid hyggelig å se igjen gamle kjente og gjøre noen nye bekjentskaper. Riktig mange var i Gjøvik hele helga med overnatting og mer sosialt samvær enn jeg var med på, og først nå er vel de fleste kommet seg hjem. Regner med det blir nytt treff til neste år, om ikke tidligere.

4 kommentarer:

Marit sa...

Takk for sist for en fin dag.
Vi drar hjem i morgen så i kveld er det familiekos.

Marit Johanne sa...

Ser ut til at dette også var et kjempekoselig treff! Når glade strikkedamer samles blir det bra :)

Ragnhild sa...

Hyggelig å treffe deg :)

Smykkas sa...

Dette ser kjempegøy ut. Dere slår dere virkelig løs med gladfarger. Lekkert.

Klem