søndag 9. juni 2013

Amanda-prosjektet

Det har blitt noen tepper til Amanda-prosjektet den siste tiden, og omsider fikk jeg levert dem og noen luer og sokker på siste Amanda-treff på Egon. Det er koselig på Amandatreffene som Tove Fevang inviterer til gjennom prosjektgruppa på Facebook, og hun var også så snill å ta med tingene til vask.


Først et teppe i rosa Babygarn fra Gjestal kjøpt på Bogerud Tekstil som måler 64x64 cm. I tillegg fire rillestrikkete luer og et par spiralstrikkete sokker.


To tepper til som er rillestrikket på skrå. Det hvite har fått en pikotkant og er strikket i Baby Ull fra Dale, og det måler 76x77 cm. Skal nok innrømme at jeg merker at det er hakket mykere enn i de andre garnkvalitetene. Det limegrønne er i Baby Merino fra Gjestal kjøpt på Nille, og måler 85x85 cm.


Jeg hadde et par tepper beregnet på prematurbabyer som jeg strikket da jeg ble kjent med Amandaprosjektet. De er strikket i enten Baby Ull eller Lanett, husker ikke helt, og har ligget lenge i en eske på vent. Dette rosa-hvit rutete måler 37x51 cm. Et bittelite lyseblått prematurteppe med mål 32x41 cm ble også med.


I morgen er det nytt Amandatreff på Egon på Byporten, og da kommer Bjørg og Bjørn, foreldrene til Amanda, innom.

1 kommentar:

Quiltefia sa...

Hei!! Så fine nyttige ting du har laget!! Bra tiltak!! AnneKari:-)