onsdag 13. juni 2012

Garn til heklet vest

Etter en lang periode med lappehekling og festing av tråder, er jeg klar for litt annet håndarbeid framover. Vanligvis blir det mye klutstrikking og grytekluthekling i løpet av sommermånedene, men jeg kommer til å prioritere klesplagg og tilbehør til meg selv i steden for. Har sjekket ut en del oppskrifter i hefter jeg har og hos Garnstudios mønsterbase.

 

I går kveld var jeg en tur hos Nøstet mitt på Tveita hvor jeg kjøpte garn til en vest jeg skal hekle. Oppskriften var i Cotton Viscose fra Drops, og siden jeg vil teste ut en del forskjellig garn framover kjøpte jeg likegodt det. Startet på heklingen i går kveld, og det er første gang jeg forsøker meg på å hekle et klesplagg. Håper størrelsen stemmer, er jeg uheldig blir det å starte på nytt hvis det blir feil...

I kveld skal jeg på sommer-strikkekafé hos Lille Persille på Lambertseter. Det er en av kundene hos Nøstet Mitt som arrangerer, og vi møtes kl 18-20. Kom gjerne innom hvis du er i nærheten. Det er opprettet et arrangement på Facebook, meld deg i så fall der, eller skriv en melding på arrangementssiden.

5 kommentarer:

Marit sa...

Dette blir nok en fin vest.
Har ikke erfaring med dette garnet.
Lykke til.

anka73 sa...

flinke du :)

Unknown sa...

Den vesten så veldig flott ut... :O)

heklelappene dine er også veldig fine, gleder meg til å se de sammenheklet!

Kos deg på strikketreff!

Anna Therese sa...

Nydelig garn og den vesten kommer sikkert til å bli rå lekker :)

Unknown sa...

Veldig fin somerlig blåfarge. Selv stikker jeg på en kofte i ull. Kan se ut som jeg kan få brukt den i sommer.........
Veldig fine ruter du har heklet. Gleder meg til å se det ferdige produktet.

Hilsen Linetoppen