tirsdag 25. oktober 2011

To julekort

I går viste jeg fram gaveposen som ble laget på julekurset med Vibeke på Ski-treffet. Det var fullt rundt kursbordet, så det var om å gjøre å få jobbet litt raskt, siden stempler og maling ble sendt rundt.Første kort som ble laget hadde en blondebrett. Tenker jeg binder litt tråd rundt for å holde blonden på plass.

Som pynt et dompapstempel som Vibeke har laget. Her skulle vi male først, og stemple etterpå, så da ble vel ikke fargene helt riktig plassert. Rysjekanten rundt ble laget med et papirbånd med limside (har sikkert et fancy navn). Litt plundrete å brette under tidspress, men det gikk på et vis.

Neste kort ble laget i kraftkartong. Motivark på både denne og det andre kortet er fra Poppy design. Kantene på ut- og innside med malt for å illudere snø. Som pynt en tag, et stempel og en liten vimpel.

Bak knappen skulle det lages rysjekant med samme papirbånd som på forrige kort. Men det tok jeg meg ikke tid til. Jeg skulle avgårde på nytt kurs, og mer rakk jeg ikke. Vi fikk materialer til noe det ikke ble tid til, og generelt fikk vi godt med utstyr på alle kurs. Her var jeg også så heldig at jeg ble trukket ut blant kursdeltakerne til å få et nett med gaver fra Vibeke. Flere motivark og stempler fra Poppy design :)

1 kommentar:

Unknown sa...

Kjempeflotte kort!
Var det Vibekke Spigseth du var på kurs hos? Kjenner henne fra jeg selv var aktiv scrapper... Hun er kjempedyktig!

Klem