fredag 22. juli 2016

Gjenåpning av Kathrines Quilte Stue

For to måneder siden opplevde Kathrines Quilte Stue vannskade, og butikken har holdt stengt pga store reparasjoner og ombygginger. Tirsdag 5. juli åpnet butikken igjen, og syglade damer samlet seg utenfor butikken for å se hvor fint det var blitt.


Kathrine og medarbeiderne hennes er mestere til å skape en koselig butikk, både med estetiske og inspirerende utstillinger av stoffer, tepper og andre vakre syarbeider. Men først og fremst har butikken kjempekoselige damer som alltid gjør det til dagens høydepunkt å komme til dem.


Jeg troppet opp i god tid før kl 12 og da var det alt samlet seg mange damer utenfor. Det var bord med stoffer på End of bolt-salg med 50%, og de fleste plukket med seg noen stoffpakker. Etterhvert ble det en stor kø, og Kathrine og de andre jentene fikk entusiastisk applaus før alle toget forventningsfulle inn i butikken.


Fristelser overalt.


Helle Løvenskiold hadde minikurs hvor hun demonstrerte bruk av ulike linjaler, her er det Four blade-linjalen som er demonstrert.


Jeg kjøpte to av linjalene som ble demonstrert, Bloc Loc-linjalen for å lage perfekte trekanter og QCR Mini-linjalen for å lage buete former.


Stoffer og bøker - alt flott og oversiktlig presentert. 


Jeg kjøpte en del stoffer på End of bolt-salget, bla disse blå og beige stoffene som jeg skulle bruke til et gavesett med løper og spisebrikker.


Litt flere stoffer som ble kjøpt. 


Flere vakre arbeider til inspirasjon. 


Vi er heldige som har en så flott butikk som Kathrines Quilte Stue. Jeg var på kurs der i september, og etter en pause kom symaskinen fram igjen nå i ferien.

Ingen kommentarer: