tirsdag 16. juni 2015

Amandasett med havskummønster

Viser fram et nytt Amandasett med teppe med havskummønster, lue og sokker.


Det er mange måter å strikke havskummønster på, dette mønsteret har jeg funnet på Amandaprosjektets fb-sider. Under filer der, er det mange fine mønstre. Dette har Bente Trømborg lagt ut.


Det er en mønsterrapport på fire pinner som gjentas tre ganger med to pinner rett mellom. Mønsteret kan med fordel brukes med flere farger, jeg våget meg bare på et ensfarget. Valgte å legge opp 144 m med pinne nr 4 1/2 og babygarn, det ga et teppe som målte 55 x 73 cm.


Jeg pleier å strikke sokker og lue etter Tove Fevangs oppskrift. De var ganske nyvaskete og var småfuktige før jeg dro på Amandatreffet i går. Regner med at de skulle tørke, for det går kjapt hjemme, men jeg måtte ta med settet hjem igjen. Tok ikke sjansen på å legge sokker og lue med fukt sammen med teppet i en tett pose.


Det er hyggelig på Amandatreffene på Egon. I går spiste jeg en partyplatter, riktig grisemat, men spisingen gjorde jeg unna før jeg tok fram strikketøyet. Neste treff, siste før sommeren, er tirsdag 30. juni på Egon ved Oslo S.


5 kommentarer:

Birgitte sa...

Et flott sett du har strikket! Nydelig teppe!

Malys krok sa...

Dette ser veldig fint ut!
Flott strikket! -Margit-

Ruths datter sa...

lekkert teppe og lue og sokker. Så bra å få da.
klemz

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Helt nydelig, Heidi! Det mønsteret skal jeg finne frem til, og kanskje starter jeg med en vaskeklut? Jeg strikker forskjellige kluter for tiden, innimellom mye annet, og det er hyggelig sommerarbeide! Ønsker deg en fin sommer, som forhåpentligvis snart blir varmere! Klem Cathrine :-)

Barbros lille atelier sa...

Så nydelig!!