fredag 13. mars 2015

Deilig i vårsola!

Våren har virkelig kommet, og det ser ut som vi får en nydelig helg. Gleder meg til å sitte ute i sola i morgen, og fikk funnet fram "strikkestolen" i dag da jeg kom hjem fra jobben.


Sola står lavt på himmelen foreløpig på ettermiddagen, men det var en liten solflekk igjen i bakhagen hvor jeg fikk rigget meg til. Lappeteppe luner, krakk er godt å hvile beina på, og tekopp på bordet hører til. Denne veska jeg kjøpte på Cath Kidston i Portobello Road har blitt yndlings-håndarbeidsveska med god plass.Det var ti grader i skyggen, så jeg kunne sitte med bare armer, men da klokka passerte fem begynte det å bli et kjølig grad i lufta. I morgen er det spådd sol, og da skal jeg passe på å få mange timer ute. Jeg strikker forresten på et teppe til Amanda-prosjektet, med havskummønster, et greit mønster som egner seg til tv- og utestrikking.


Det er deilig for Myrtel med vår også. Hun har kommet kjapt inn fra uteturene sine i vinter, og synes det er koselig å få selskap av oss ute i hagen. Onsdag fylte hun forresten syv år, så hun begynner å bli en voksen dame - jevngammel med meg :)


Myrtel liker som de fleste katter å ha oversikt, fra toppen av gjerdet har hun oversikt til alle kanter, i det fjerne kan hun skimte fjorden. 

Ønsker dere en fin helg - håper du får nyte sola hvis den kommer på visitt hos deg!

1 kommentar:

Kort og Søm sa...

Så fint teppe du har i stolen din,
og det har vært et deilig vær i dag :)