lørdag 7. februar 2015

Kalenderskjerfet tatt i bruk

Jeg har blogget flere ganger om Kalenderskjerfet. Det er ferdigstilt, og tatt i bruk. Torsdag var det ganske kaldt, og da varmet det godt i utetiden i barnehagen, godt surret rundt halsen. Tror jeg dropper å strikke tilhørende lue og votter foreløpig, siden Kari Traa-lua og polvotter passet fint i fargene.

Her er et lite bilderas av skjerfet med de siste delene som gjensto. Jeg valgte å droppe del 19, det var identisk med del 2. Skjerfet ble langt nok som det var - 2,40 meter. Garnforbruket er 400 g med pt2 i rosa, oransje og grønt.


19 deler av Kalenderskjerfet - riktig fargerikt!


Hadde egentlig tenkt å strikke tilhørende votter og lue, men jeg har Kari Traa-lua i rosanyanser og polvottene i rosa, oransje og sort passer godt til, så tror jeg dropper det. Kanskje til neste vinter?


Kalenderskjerfet har også blitt kalt Mysterieskjerf. Her ser man alle delene mens skjerfet danner en M i snøen.


Del 14


Del 15 - strikket opp/ned for å bli riktig på skjerfet


Del 16


Del 17


Del 18 - også et opp/ned mønster


Del 20 - likt som del 1, men med andre farger


Dette må sies å være et vinterskjerf, passer best i snø og kulde. 


Denne helga er det mye vind rundt i landet vårt. Her er det sol, glitrende snø og en snev av vind. Ole var på en liten visitt, så jeg måtte knipe øynene sammen pga vinden som pisket. Kan tenke meg hvordan det er der han slår skikkelig til. Best dere holder dere inne!

3 kommentarer:

HL sa...

Det er så flott skjerf! Gratulerer og godt jobba!

Hägar sa...

Hei,
tenkte for lenge siden å skrive kommentar ;-) Jeg synes den er veldig flott! Ligner litt på oleana. Hvor mye nøster har du brukt?
Hilsen, Anna

Heidi sa...

Hei Anna! Takk for hyggelig kommentar!
Det er brukt totalt ca 400 gram i skjerfet, dvs åtte nøster pt2-garn (evt Finull).