lørdag 4. januar 2014

Noe småtteri fra Cath Kidston

Hverdagen er i gang igjen, og jeg har lagt bak meg de to første jobbdagene i det nye året. Det har vært mildt og fuktig med sludd torsdag og fredag var det litt småregn. Når man er ute en stund blir det kaldt etterhvert for både små og store, og på fredag hjalp det på humøret da et lite tre ble pyntet med kuler og noe glitter, og vi gikk rundt det og sang typiske juletrefest-sanger. Håper for ungenes skyld at det snart kommer snø, så lenge kan jeg drømme tilbake til skikkelig vinter med gamle snøbilder i headeren...

Har knipset bilder i dag av småsakene jeg handlet hos Cath Kidston da vi var i London før jul. Etter å ha vandret rundt på Portobello Marked så jeg plutselig butikken og måtte selvsagt inn.Dette ble det eneste håndarbeidsrelaterte som ble kjøpt på turen, og først etterpå ble jeg klar over at det var garn (og kanskje stoffer?) hos Liberty som vi også var innom. Men her er det som ble kjøpt - små praktiske ting:


En turkis nøkkelsnor som jeg skal bruke til jobbnøkkelen min. Tenkte å ha den i den vesle turkise plastpungen, så finner jeg den kjapt i sekken min...


Små dippedupper til håndarbeidsting er alltid koselig å ha, så jeg prioriterte å kjøpe det.


Sakser og målebånd får man jo aldri nok av. 


Det samme er det med småpunger. Og små røde hjerteknapper finner jeg alltids en bruksmåte til, selv om knappebrettet foreløpig kan få være til pynt. 


Er det noe jeg alltid har bruk for er småbokser. Disse er det knappenåler i, i den hjerteformete med fargelagte hoder, og i den lille "bokboksen" bittesmå knappenåler. 


Jeg har nåler og sikkerhetsnåler til strikking og hekling i en liten boks beregnet til fire trådsneller. Nå skal den skiftes ut med denne søte "bokboksen". Perfekt til en nål og noen sikkerhetsnåler. 


Jeg pleier å kjøpe med meg kjøleskapsmagneter når jeg er ute og reiser, og trodde denne var til det bruket. Men det var et lommespeil. Kan jo være kjekt å ha et speil blant håndarbeidssakene :)


Og så fornøyd var jeg etter handlingen!


Jeg skrev ikke noe i løpet av jule- og nyttårshelga, men vi hadde koselige og rolige dager og kvelder. Moren var mye hos oss, og var heldigvis i god form. De tre første juledagene spiste vi mye god mat og julebakst, resten av romjula slappet vi enda mer av, og nyttårsaften hadde vi tradisjonen tro kalkun. Karoline var sammen med venninner etterpå, og vi ble ferdig med spisingen til kongens tale. Som vanlig var den god og tankevekkende. Da jeg skulle tilbake til jobbing torsdagen, merket jeg at det var blitt mye hvile og sene frokoster i juledagene, for det ble sjelden vanskelig å få sove. Tror jeg hadde fått en "overdose" med søvn og hvile i løpet av de late dagene :)

2 kommentarer:

Strikkelene sa...

Herlige innkjøp - til å bli GLAD AV :) :)

Nyttårsklem, Lene Sofie

Tovepia sa...

Godt nytt år Heidi:) Takk for hyggelig kommentar hos meg; jeg er i dårlig bloggemodus for tida;)
Ser ut som du har hatt en herlig tur til London; alltid godt når en får tak i slike godiser:))
Nyt januar videre..her er det varme grader;)