søndag 4. august 2013

Ferieslutt

Det er søndag, og fire ukers ferie er over. Og for noen flotte uker vi har hatt! Bare med unntak av noen regnskyll og tordenskrall har det stort sett vært sol, sommer og varmt i dag etter dag. Det er bare å være takknemlig for denne flotte sommeren, nå er vi klare for hverdagen som venter!


Første uke etter at vi kom hjem fra Sørlandet var været strålende. Karoline har begynt på jobb hos Økonomisko på Senter Syd her på Mortensrud, og var mye opptatt. Men en dag da hun bare skulle jobbe fire timer dro vi til Ingierstrand før hun dro på jobb. Etterpå hentet vi henne for å ha en kveldsstund på Aker Brygge. Det ble ferske reker på Lekteren og etterpå avsluttet vi med godsaker på Fridays.


Reker og krabbe har vi spist på terrassen i kveldingen, og flere måltider har det blitt i skyggekroken med daybed'en i bakhagen. Denne uken har vi vært mest opptatt med Norway Cup. Andreas har spilt kamper på både Ekeberg og et par andre plasser. Laget hans kom til A-sluttspillet, men ble slått ut etter 32-dels finalen for Gutter 14. Etter det har vi fulgt Benjamin, fetter/nevø, som sammen med Vindbjart kom til kvartfinalen før de måtte gi tapt mot Molde.


Men nå er det hverdagen som ubønnhørlig står foran oss. Det blir en spennende høst for meg. Jeg skal fortsette i Trollskogen barnehage, og om en drøy uke blir jeg deltidsstudent på Barnehagelærer-studiet på HiOA. Jeg gleder meg!

2 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei! Så flott at du setter deg på skolebenken igjen!! Det er jo stadig mangel på førskolelærere!! Jeg jobba en periode i barnehage jeg også, veldig hyggelig! Vi får håpe at sommeren fortsatt holder seg i Oslo!! Anne Kari :-)

EllenSand sa...

Heisann :)
Du vann en Gibort hos meg. Grattis!
Send meg adressen din, da!
Ellen :)