tirsdag 29. mai 2012

Første strandbesøk


Pinsa var jo ekstraordinær flott, og strendene som omkranser Oslo var fulle av folk hele helga. Planen var å ta en tur da Karoline kom hjem fra hyttetur 1. pinsedag, men hun var sliten, og ville slappe av i hagen. Det var kanskje like godt, for på Hvervenbukta hvor vi skulle dra, var det dramatikk med drukningsulykke og full utrykning. I steden hentet Svein sushi på take-away, og så dro vi ut til Ingierstrand for en kveldstur.


Da vi kjørte forbi Hvervenbukta var det sjokkfullt med biler overalt, men heldigvis fikk vi parkert på Ingierstrand. Nydelig vær og masse folk, og vi nøt utsikten, maten og kveldsstuden. Det som derimot ikke var så veldig fint var å se all søpla overalt, det meste var riktignok innpakket, men grillpølser lå også slengt rett på bakken. Og hvor var alle søppelkassene? 

Jeg hadde selvsagt hekletøyet med, og er i gang med de siste lappene. Tror jeg har nok nå, og er i gang med festing av tråder. Litt av en jobb, men helt fint å sitte med i sola. I dag har vi også sol, så det blir utesitting for meg, det blir sikkert deilig med mer "normaltemperatur". Ha en fin dag og uke :)

2 kommentarer:

Swissie sa...

Så koselig dere hadde det!
Det er så flott når familien har tid sammen.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Så fin en plass.Du er flink som har med deg håndarbeid overalt.Gleder meg til å se sluttresultatet.