søndag 8. april 2012

Påskemorgen

Påskemorgen slukker sorgen... Det er 1. påskedag, påskeliljene har sprunget ut, eggene er spist, og senere i dag skal påskelammet spises. Vanligvis kjøper vi påskeliljer på Påskeaften, og så springer de ut til morgenen 1. påskedag. I denne påsken har vi hatt to buketter, den første sprang ut med en gang, men buketten som ble kjøpt på onsdag holdt liksom igjen. Knoppene sto sammenlukket, og ingen blomster åpnet seg. Jeg lurte på om påskeliljene rett og slett ikke ville springe ut før etter Langfredag, og ganske riktig. Godt ut på dagen Langfredag begynte de å springe ut, og nå står de alle åpne. Jeg har alltid sett på påskeliljene som en liten påskepreken, og i år ble det også sånn.

Vi tegner alltid på eggene til frokosten 1. påskedag, og vi har alle hver vår stil. Andreas og Svein tegner ansikter, Karoline tegner kylling og jeg tegner en blanding av påskebudskapet, blomster, kylling og flagget som vaier på stangen. For selvsagt flagger vi i dag, men det er ikke mange flagg å se.

Vi skal ha en rolig dag. Litt tid til kreativitet, litt tid på kjøkkenet og mye tid til familiekos. Ha en koselig 1. påskedag :)

1 kommentar:

Quiltefia sa...

God påske!! Anne Kari:-)