lørdag 22. august 2015

Snelletreff i Engerdalen

Siste helg før hverdagen startet igjen med studier og jobbing, var jeg oppover i Engerdalen på snelletreff. Vi er en gjeng fra gamle Norge123/første Trådsnella som holder kontakten, og vi møtes til store og små snelletreff. Engerdalstreffet blir arrangert av to kusiner, Kirsten og Reidun, som steller i stand til tilreisende damer.Engerdalen ligger nord for Trysil, og for to år siden tok jeg bussen oppover. Den helga var vi også på fjellet i et område med setre, og besøkte Kirstens lille sjarmerende hytte hvor hun tilbringer mye tid. I år holdt vi oss i lavlandet, men til gjengjeld hadde vi et fantastisk vær med sol og varme.


I år kom jeg tidlig opp til Engerdalen, og det var fantastisk sensommervær så vi rigget oss til ute på terrassen, og så kom damene utover dagen og kvelden. I løpet av helga koste vi oss i timevis ute med strikketøy i sola, bare avbrutt av leker og god mat og drikke.


Selvsagt satt vi inne på kveldene og koste oss sammen, og på lørdagskvelden spiste vi middag på "Anne på landet". Et sjarmende sted med cafe og galleri i den gamle grendeskolen hvor Kirsten gikk i barndommen. 

Det var en helg som var en gedigen vitamininnsprøyting for alle som deltok - deilig før en travel høst og hverdag starter. Regner med å ta turen igjen til neste år, da er det 5 årsjubileum for Engerdalstreffet. 

2 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Så koselig å holde kontakten på denne måten :) Ser ut til å ha vært et fortreffelig sted også ;)

Rigmor S Volden sa...

Trivelig blogg Heidi :) fin gjeng