torsdag 28. mars 2013

Lue og pulsvanter med fletter

Det er nydelig vær i påska, med masse sol, men litt kjølig. I dag har Svein vært på lang skitur i Nordmarka, men han fikk ikke lokket med seg familien sin... Har sittet inne i godstolen noen timer med strikketøyet, eller rettere sagt heklet pikotkanter som avslutninger på noen tepper. Får se om jeg klarer å sitte ute i sola litt, hvis jeg bare kler skikkelig på meg.


Karoline og jeg gikk ut og tok bilder av en lue og pulsvanter jeg har strikket for en god stund siden. Garnet er deilig og mykt, Kashmir Alpakka fra Sandnes, og oppskriften er Kit 69 (enkeltoppskrift).


Flettemønsteret er fint, og jeg har festet en pelsdusk på lua. Trykk-knappen kan lett fjernes, hvis Karoline senere vil bruke den uten dusk.


Sola er sterk, så uten solbriller ble det litt mysing...

6 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Takk for hyggelig kommentar!!:-) Fint sett du har strikka!! Jeg synes denne påsken er alt for kald, selv om sola skinner. Lite vi kan gjøre med været.....Må bare gjøre det beste ut av det!! Har akkurat vært en tur på det nye Astrup Farenly museet og det var ok. Masse folk på Aker Brygge og Tjuvholmen. Vi bor jo i en by som byr på mye hvis man orker......God Påske til deg!! AnneK:-)

Anonym sa...

Så kjempefint! Flott mønster! God påske fra Heidi!

Lappeline ♥ sa...

Kjempe fint ....flott mønster flinke du
Forsatt fin påske til deg
Klem

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Heidi!
Så fin lue! Supert med pelsdusk som kan tas av! Ja, det er nydelig nå om dagen, så dette er jo rene drømmepåsken på disse kanter, om enn kaldt om natten!

Fortsatt god påske til dere!

Klem Cathrine :-)

Kjersti sa...

Så fint sett du har strikket her, nydelig var det :-)

Kort og Søm sa...

Det var fine fletter!
Forsatt god påske :O)