lørdag 2. februar 2013

Treff med Strikkekafeens venner

Det er ikke mye blogging på meg for tiden. Hele januar uten et livstegn, men det står bra til. Blir bare travle dager med jobbing og tilsvarende lite tid til blogging. Litt håndarbeid blir det i ledige stunder, men det får jeg vise fram en annen gang. I dag måtte jeg fortelle om en kjempekoselig start på dagen. I fjor sommer ble jeg med i Strikkekafeens venner på Fb. Dessverre er jeg ikke så aktivt med, men jeg følger med på "avstand" på all aktiviteten i gruppa.


I dag skulle en gjeng med damer samles på Cafe Opus, og da måtte jeg selvsagt ta en tur. Fikk geleidet oss inn i den litt private delen av Opus, hvor strikkepinner, hekle- og hakkenåler kom fram rundt bordet. Som vanlig - håndarbeidsdamer er alltid koselige! Mange sneller er med i Strikkekafeens venner, tror vi var 10 sneller, totalt var det nok drøyt 20 blant oss. Etter tre timer måtte jeg avgårde på jobben, mens resten av gjengen etterhvert dro på shopping.

1 kommentar:

Margrethe sa...

Godt at du ikke har gitt deg helt med bloggingen, men det er jo slik at vi av og til går litt i dvale her, selv om aktiviteten ellers er på topp.
Det ser i alle fall ut som om dere hadde det veldig koselig på Snelletreff. Ha ei god helg!