lørdag 1. desember 2012

Adventskalendere 1. desember

Det er 1. desember, og det er vel mange forventningsfulle barn som står tidlig opp for å sjekke første luke i adventskalenderen, eller finne fram en liten pakke. Det har våre barn gjort alle år også. I år har småsjokolader fått plass på kalenderene, flesteparten av pakkene ligger i en kurv og et trau ved siden av. Så kan vi henge opp en utvalgt pakke kvelden før, og vi kan se hele julemotivet på kalenderene. 


Karolines kalender er brodert på 90-tallet, og er en Eva Rosenstand med masse nydelige detaljer og små korssting. Mamma har laget Andreas sin med praktiske smålommer, og så har jeg sydd på ekstra ringer til pakkene.

Denne adventstiden blir annerledes for meg, siden jeg jobber mye for tiden. Førjulstiden er en travel tid i en garnbutikk, men jeg får forsøke å løsrive meg fra garnhyllene så det blir tid til førjulskos med familien på frikveldene.

De fire siste årene har jeg hatt julekalendere med håndarbeidstips og oppskrifter. Det blir det ikke tid til i år. Har du lyst til et lite gjensyn med julekalenderen, sjekk ut fjorårets 1. luke...

4 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Det var fine kalendere!
God førjulstid :O)

Anonym sa...

Har full forståelse for at du ikke har tid til å lage julekalender med håndarbeidstips. Men, savner den likevel!
;o)

EllenSand sa...

Fine kalendere :)
Trist med pappan din. Fint at dere fikke være sammen med ham den siste tida.
Mamman min ble også syk i høst. Hun har fått kreft. Hun er operert og hun skal kunne holde seg frisk noen år til. Men vi har ikke fått noen garantier. Vi prøver å kose oss med henne den tida som er igjen.
Ønsker deg og dine ei fin førjulstid.
Ellen :)

Rigmor S Volden sa...

Hei på deg Heidi :) så trivelig å finne deg på blogspoten, og du verden så masse fint du lager :) kjempefin side har du, så må jeg samtidig få ønske deg et riktig godt nytt år med masse gode dager