søndag 2. september 2012

Velkommen til Nøstet Mitt på Tveita senteret :)

Så er jeg endelig i gang i ny jobb hos Nøstet Mitt! Det har blitt litt opplæring de siste dagene, og torsdag hadde jeg min første dagvakt hos Nøstet Mitt på Tveita senteret. Fredag jobbet jeg på kvelden og lørdag hele dagen.


På lørdag 1. september hadde jeg min første offisielle dag, fra da skal jeg fungere som butikksjef for Nøstet Mitts butikk på Tveita senteret. Dvs jeg får ekstraansvar med bestillinger som blir spennende! Ut på lørdagsettermiddagen kom familien innom for å hilse på, Andreas måtte jo få se hvor jeg kommer til å tilbringe mye tid framover.


Svein hadde med fotoapparatet, og gikk rundt og knipset en del bilder, så da kan dere få et lite inntrykk av hvordan butikken er. Her fra inngangspartiet.


Litt av garnet fra Sandnes. Nærmest Soft Alpakka, et herlig mykt garn i 80% alpakka og 20% akryl. Noen kunder har brukt det garnet som sitt alternativ til Skappel-genseren. Det er jo den genseren "alle" skal ha garn til for tiden, og både garnbutikker og garnprodusenter har sitt fulle hyre for å stille etterspørselen.


En krok i butikken har garn fra Garnstudio. Her skal det fylles opp litt, jeg skal sende avgårde mine første bestilling til mandagen :)


En god del knapper har vi. Men skal du ha tak i stort utvalg av knapper lønner det seg å ta turen til Nøstet Mitt på Storo. Der har de tusenvis av knapper - et kjempeutvalg!


Her kan man skimte litt av Dales garnutvalg.Plakaten viser det nye garnet Påfugl, et blandingsgarn i hovedsaklig mohair. Også brukt av en del kunder til Skappel-genser. I nyeste MbyM er det masse oppskrifter på nybegynnerstrikk i det garnet.


Butikken har to innganger, her er den som peker ut mot "baksiden" om man vil. Nøstet Mitt har tre garnbutikker i Oslo. Tveita var den første (legg merke til håndlaget skilt), senere kom butikkene på Lambertseter og Storo. Ser du forresten de stilige regnanorakkene med strikkemønster vi selger? Lekre!


Her har Svein knipset meg i ferd med litt rydding og flytting. Det må gjøres kontinuerlig i en garnbutikk. Med så mye utvalg og stadig nye varer som kommer inn, er utfordringen å få plass til alt.


Til venstre kan man skimte litt av garnet fra Du Store Alpakka. I de lave hyllene og hylleraden bak ligger garn fra bla pt og Rauma.


Oppskrifter kan man vel aldri få nok av? Garnprodusentene kommer med masse nye hefter i høst, det er bare å følge med!


Da Andreas var innom hjalp han til med å rydde på plass et par nye farger til Fin-garnet fra Du Store Alpakka. Karoline kom også innom med en venninne. De hjalp til med å få på plass det utrolig lekre og nye angoragarnet som brukes til forsidemodellen til nye MbyM. I morgen kommer MbyM-magasinet i salg, og jeg har sniktittet. Masse inspirasjon og flotte oppskrifter, hvor jeg selvsagt synes Bergere de France var i en særstilling. Det er en av høsten store nyheter som jeg sikkert kommer til å blogge mer om...


Etter mye jobbing de siste dagene og lang lørdagsvakt, var det deilig å legge beina høyt i går kveld og finne fram strikketøyet. Gleder meg til neste uke!

Tveita senteret er kanskje ikke der du oftest har vært? Det ligger veldig sentralt til, med god kommunikasjon med både buss og t-bane som stopper rett utenfor. Senteret har i likhet med de fleste bydelssentre blitt kraftig utbygget, så utvalget av butikker dekker det meste. Flere spisesteder, bla kan Jordbærpikene anbefales. Perfekt til strikketreff hvis flere håndarbeidsvenner vil ta turen :)

Det varierer litt når jeg jobber, men jeg er i hovedregelen i butikken mandag, tirsdag og torsdag på dagvakter, og onsdag på kvelden. Ca annenhver uke jobber jeg i tillegg fredag kveld og lørdagen. Kanskje ses vi?

7 kommentarer:

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Gratulera med ny jobb,og det såg ut til å være en flott butikk,ryddig, fint utstillte varer og modeller.Jobber selv i en håndarbeidsbutikk i Kinsarvik,en stor Krambu som eg kaller butikken når overveldande turister kommer innom.For vi skal selge/ha orden på det meste,som sengtøy,garn fra de mest kjendte levrandørene,quiltestoff m/mønster,gardiner ferdig og i stoffruller,bunadstoff,osv.Vi er to stk.som er der,men alene på dagvakt,så så ryddig som dere har det klarer vi ikke,men vi prøver så godt vi kan:-)
Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Monstermønster sa...

Gratulerer med flott jobb! Det ser ut til å være en flott strikkebutikk, fikk jommen lyst til å stikke immom om jeg er på gamle trakter. Hadde praksistiden min på apoteket på Tveitasenteret for mange herrens år siden.

Quiltefia sa...

Hei!! Gratulerer med start!! Det ser skikkelig gøt ut!! Så hyggelig at butikken er ryddig!! Den har tidvis vært veldig rotete de gangene jeg har vært innom. Det var stort utvalg så det var kanskje ikke så lett å holde det ryddig. Jeg er innom på Tveita innimellom så da treffer jeg deg kanskje!! Lykke til!! AnneK:-)

Quiltefia sa...

Jeg mente skikelig gøy!!:-)

Anonym sa...

Gratulerer så masse!!! En fantastisk jobb. Jeg stikker nok innom og hilser på riktig snart. Hilsen Heidi.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Gratulerer så myemed ny jobb! Da vet jeg hvor jeg finner deg! Lykke til!

Klem Cathrine :-)

Lisbet sa...

Gratulerer med en så spennende og flott jobb:-)
trenger knapper til en jakke jeg strikker så tror ejg må komme innom. Og hadde vært moro å hilse på deg da.

Ha en flott helg:-)